Aqua Jump

Een unieke en onvergetelijke activiteit op uw Evenement of Festival? 

Dat kan! U kunt Aqua Jump voor elk evenement huren. Wij komen met Het Aqua Jump kussen en onze Jump crew naar uw locatie om er een onvergetelijke dag van te maken. 


Aqua Jump is een spectaculaire lucht/wateractiviteit waarin een deelnemer op  het eind van een half opgeblazen luchtkussen zit en in het water wordt  gelanceerd, nadat een andere deelnemer van een platform op het kussen springt.

Aqua Jump is ook te huur voor bijvoorbeeld: bedrijfsuitjes, schoolkampen, een vrijgezellendag of een leuk team uitje.


Wilt u een compleet Aqua Jump evenement? Het is mogelijk om dit te combineren met één van onze andere activiteiten of zelfs de dag afsluiten met originele Aqua Jump After Party!

Handig om te weten:
* De waterdiepte dient minimaal 2.5 meter te zijn. 
* Er dient een wateroppervlak van 15 x 25 meter beschikbaar te zijn. 

* De minimale leeftijd voor het Aqua Jumpen is 12 jaar. 


Veiligheid

De veiligheid bij het Aqua Jumpen is voor ons erg belangrijk, daarom kunt u bij Aqua Jump Nederland deze activiteit alleen inclusief instructeurs boeken. Na een duidelijke instructie van onze crew kunnen deelnemers veilig deelnemen aan deze activiteit.

Aqua Jump Nederland werkt nauw samen met verschillende veiligheidsinstanties en heeft een speciaal reglement opgesteld voor het veilig laten verlopen van haar activiteiten.


Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest, klassen uitje

Het Aqua Jumpen is perfect te combineren met een van onze andere activiteiten zoals Flyboarden, Archery Tag of Suppen. Wij kunnen voor u een compleet gevulde middag of dag organiseren vol activiteiten en fun voor iedereen. 


Aqua Jump Tower
Het Aqua Jumpen is te boeken inclusief speciale JumpTower. 
Deze steiger toren is perfect voor het veilig laten springen van alle deelnemers. 
Het is voor uw evenement ook mogelijk om zelf een jump toren te regelen, deze toren moet echter wel aan een aantal eisen voldoen. Voor meer informatie over onze JumpTower of het regelen van een eigen springtoren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 


Evenementen en Festivals

Ook voor uw evenement kunnen wij in combinatie met het Aqua Jumpen diverse activiteiten en shows verzorgen. 
Flyboardshows waarbij het publiek met open mond staat te kijken. Het echte Whow! effect bij de bezoekers van uw evenement  tijdens een avondshow met LED & Laser Show.