Aqua Jump Business

Verkoop
Bent u opzoek naar uw eigen Aqua Jump kussen dan bent u bij Aqua Jump Nederland aan het juiste adres. Sinds 2015 is door het televisie programma 'Bommetje' op NPO Zapp deze activiteit een echte rage in Nederland.

 

Uw eigen Aqua Jump

Als u kiest voor een origineel Aqua Jump kussen bent u verzekerd van kwaliteit en jarenlang plezier. 

Wij produceren de Aqua Jump kussens in vrijwel alle maten en kleuren. Door onze ervaring en het constant blijven verbeteren van onze producten kunnen wij u kwaliteit garanderen. 

Al onze kussens zijn gecertificeerd volgens de nieuwe NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. U ontvangt daarom bij elk Aqua Jump kussen een erkend keuringscertificaat, logboek en een gebruikershandleiding. Daarnaast bieden wij onze 5 jaar gratis reparatie service ongeacht de schade. (slijtage niet inbegrepen.) 

 

De productie van een origineel Aqua Jump kussen vindt in Nederland plaats en heeft een Nederlands veiligheidscertificaat, hierdoor is deze activiteit goed te verzekeren. Wel zijn hiervoor verschillende documenten, logboeken en vaardigheden voor nodig. Deze kunt u bij Aqua Jump Nederland verkrijgen.

 

Wij adviseren u graag bij het kiezen van een juiste locatie, een veilige omgeving en de beste veiligheidsmaterialen. 

 

Partner van Auqa Jump

Het is sinds 2014 mogelijk om officieel partner te worden van Aqua Jump Nederland. De vele voordelen zoals het online risicomanagement systeem, de jaarlijkse check van uw materiaal en het veiligheidsadvies op maat zijn hier een onderdeel van. 

 

Veiligheid

Aqua Jump Nederland werkt nauw samen met verschillende veiligheidsinstanties en heeft een speciaal reglement opgesteld voor het veilig laten verlopen van haar activiteiten. Dit reglement is opgezet in samenwerking met een onafhankelijk veiligheidsinstituut voor buitensportondernemingen welke risicovolle sporten en of activiteiten aanbied voor haar klanten. Het Instituut heeft o.a. het doel om een bijdrage te leveren aan de verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de activiteiten binnen de buitensport.

 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Partners:

Blob huren, Aqua Jump Nederland, Blobbing, blob kopen, blob nederland, verhuur, aqua jump kopen, bommetje huren, bommetje kopen